avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am vrut sa cumpar o masina si m-am razgandit din cauza ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am vrut sa cumpar o masina si m-am razgandit din cauza ca nu ...

Am vrut sa cumpar o masina si m-am razgandit din cauza ca nu corespunde tehnic si am renuntat ,proprietarul masinii a mers la fisc si a transferat fiscal pe numele meu fara semnatura mea si acum actele masinii sunt pe numele lui iar impozitul pe numele meu si as vrea sa stiu cum sa fac sa transfer inapoi pe proprietarul masinii fiscalul.
multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 07:38, 8 Mai 2021
Cand v-ati razgandit, dupa ce ati facut actele, ati dat banii si ati luat masina la dvs ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Mai 2021
gi-jane2, moderator
o declaratie fiscala se inregistreaza doar de catre titular; ea se poate inregistra si de un tert doar daca titularul i-a dat procura notariala sa-l reprezinte.
dvs ati ajuns in situatia in care vreti sa-i dati masina inapoi, dupa ce ati transferat-o fiscal dar inca nu i-ati facut transcrierea la drpciv. gresesc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism - problema taxa auto uclaudiu uclaudiu Apelez si eu la voi pentru o problema..... Am cumparat in decembrie anul trecut un Logan 1,4 din 2004...am facut actele dar nu am mai apucat sa o inscriu ... (vezi toată discuția)
Cumparator auto razgandit bel moni bel moni Buna ziua am si eu o intrebare am vandut masina unei persoane care s-a razgandit dupa ce am semnat actele de v-c la un birou de acte auto pe talon e trecut la ... (vezi toată discuția)
Proprietar auto Ferastraoaru Ferastraoaru Buna ziua, daca ma puteti ajuta cu o parere? Acum 2 ani mi-am vandut masina dacia solenza unui domn din Curtea de Arges, am facut contract de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)