avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Institutiile publice si demnitarii au dreptul sa ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Institutiile publice si demnitarii au dreptul sa blocheze si ...

Institutiile publice si demnitarii au dreptul sa blocheze si sa cenzureze pe paginile publice de Facebook accesul, dar si dreptul cetatenilor romani de a se exprima?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:08, 9 Mai 2021

Sunteti in eroare. Facebook nu are pagini publice. Toate sunt detinute de Facebook. Asa numitele pagini publice sunt oferite cu titlu gratuit. Facebook este o firma privata. Intre Facebook si demnitari/ institutii pot exista intelegeri contractuale.
Cat despre dreptul la libera exprimare, el este garantat prin Constitutie.
Intrebarea e frugala, tot asa si raspunsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cineva mi-a spart contul de facebook Cornely Cornely Cineva mi-a spart contul de facebook, mi-a schimbat datele de conectare (email, telefon), parola si unul dintre nume si este conectat la contul meu (unul din ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa dau in judecata facebook? invodkawetrust invodkawetrust Ce au facut ei exact este sa lase un utilizator sa puna o poza, public, cu o persoana eviscerata de un tren, am dat report la respectiva fotografie iar ... (vezi toată discuția)
Care e legea care obliga autoritatile sa-mi ofere toate serviciile in mod nediscriminatoriu? eusaisapte eusaisapte In fapt, am postat un caz grav de coruptie din cadrul Inspectiei Judiciare pe pagina de facebook a CSM, si bineinteles m-au blocat ca nu le convine ce zice si ... (vezi toată discuția)