Buna ziua! Doresc sa stiu cum se evalueaza o garsoniera situata pe calea Vitan la etajul 7 in bloc de garsoniere avand in vedere ca detin 1/2 + 1/4 din restul de 1/2 ( adica 5/8). De asemena doar eu am platit impozitul din 96 ( de cand s-a facut mostenirea ) pana in prezent si intentionez sa deschid proces de iesire in indiviziune dar vreau sa stiu la ce suma sa ma astept si ce documente m-ar ajuta la reducerea sultei.
Garsoniera este confort 1 si pe piata valoreaza cam 40-45000euro.
Garsoniera este situata pe Calea Vitan 211, stradal , la etajul 7 din 10, nu are imbunatatiri (usa metalica , termopan, parchet etc). Peretii sunt intr-o stare critica in urma unei inundatii produse de vecinul de deasupra. Blocul s-a dat in folosinta in 1978-1979. Ca puct de reper langa acest bloc este strada Crivatului, blocul fiind situat la intersectia Calea Vitan - Str Crivatului. Doresc deschiderea cat mai rapida a procesului de iesire in indiviziune si nu stiu cum se procedeaza cu expertiza..
Cam ce valoare ar avea aceasta garsoniera? Mentionez faptul ca este confort 1 semidecomandat ( bucataria se afla in stanga, in camera de locuit)
Expertiza imobil
vali_085
Buna ziua! Daca se poate as dori sa aflu valoarea unei garsoniere care se va stabili in urma unei expertize judiciare.
Garsoniera este situata pe ... (vezi toată discuția)