avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Vreau sa aflu informatii despre o persoana ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Vreau sa aflu informatii despre o persoana arestata ...

Buna ziua! Vreau sa aflu informatii despre o persoana arestata in Germania, stiu doar orasul si atat.
Vreau sa precizez ca acesta are un mandat de arestare european, emis in Romania si a fost arestat tocmai pe drumul catre Romania.
Il vor trimite imediat in Romania tinand cont ca are proces pe 18 mai? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:45, 10 Mai 2021
Cand a fost arestat?
Astazi, pe la ora 10 dimineata!

trandafir2 a scris:

Cand a fost arestat?

Bună seara,

informatiile solicitate de dvs. sunt in principiu confidențiale, doar persoana in cauza si/sau reprezentantul acesteia avand acces.
In situatia in care sunteti parte in dosar sau apropiat al persoanei arestate, va recomand sa contactați un avocat pentru a solicita, prin intermediul unei cereri, accesul atât la consultarea dosarului in format electronic, cat si in mod fizic.
Procedat astfel, veti putea lua cunoștiință despre actele din dosar.
Daca sunteți ruda cu persoana arestata puteti angaja avocat ca sa afle ceea ce va interesează.
Sunt avocati care se ocupa si de asa ceva.
Ultima modificare: Luni, 10 Mai 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt în germania Vralexandra Vralexandra Buna ziua! Vin cu aceasta intrebare datorita faptului ca nu cunosc legile Germaniei . Si m-am gandit ca aici imi puteti spune mai multe păreri importante. Sa ... (vezi toată discuția)
Mandat european- se poate afla ziua transferului? andreeadaniel andreeadaniel In cazul unui detinut aflat pe arest pentru un mandat european se poate afla de catre avocat ziua in care va fi transferat in tara care a emis mandatul? Sau ... (vezi toată discuția)
Arestul preventiv in germania gaby_twysty gaby_twysty mai intai am sa fac o introducere: in 2005 am fost in germania si am cumparat o masina,p care ulterior in 2006 am vanduto si am plecat sa cumpar alta . ajuns ... (vezi toată discuția)