avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara.Ma poate lamuri și pe mine cineva în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara.Ma poate lamuri și pe mine cineva în legătură ...

Bună seara.Ma poate lamuri și pe mine cineva în legătură cu un teren de 1500m care are o zona protejata pe el. Conform actelor terenul are 25,5m deschidere si 41,57m lungime.
Conform actelor pe dedesubt trec conducte ,canale de apa. Din schiță reiese ca zona protejata trece prin mijlocul terenului.
Rămâne o zona de 325mp în spate unde ar putea fi construibil zice proprietarul. Adică din acest teren pe spate la deschiderea de 25.5m și 12.7m sar putea construi.Aveti idee trebuie ținută o distanta fata de acea zona protejata?am și schița. Dacă ma puteți ajuta o atașez.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Bogdan Costache , Avocat 00:02, 10 Mai 2021
In primul rand ar trebui obtinut un certificat de urbanism pentru a vedea ce puteti construi pe acel teren.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut un teren care să se încadreze în bugetul meu dar ce am găsit e teren agricol, însă într-o zonă în continuă dezvoltare. ce părere aveți, se poate construi? Andreea cip Andreea cip Buna seara..caut urgent un spatiu sa incep o casa si am gasit..pentru bugetul meu..dar am citit pe net si se poate sa nu pot construi..terenul este ... (vezi toată discuția)
Zona de protectie criss_media73 criss_media73 am un teren intravilan care are o conducta de apa pe el . conform legii nu pot construi pa el la o distanta mai mica de 10 metri de respectiva teava , insa ma ... (vezi toată discuția)
Legislatie locala constructie casa cosmin9 cosmin9 incerc sa aflu concret care sunt reglementarile ce privesc constructia un case in oras sau comuna. aparent niciun constructor nu doreste sa explice clar ... (vezi toată discuția)