O casa detinuta de RIAL a fost data in chirie unei chiriase pe la inceputul anilor 90. Chiriasa principala s-a casatorit cu un ceatatean strain si a plecat din tara pe la inceputul anilor 2000, dar a sub-inchiriat proprietatea mai departe unor sub-inchiriasi. Sub-inchiriasii au parasit recent locuinta iar chiriasa principala, domiciliata in strainatate (si cu locuinta acolo, din cate inteleg), doreste sa cumpere locuinta de la RIAL. A avut dreptul de a sub-inchiria proprietatea? Are acuma, in continuare, dreptul de a cumpara locuinta de la RIAL?
Eu sunt nepotul chiriasei principale si matusa mea vrea sa cumpere apartamentul si sa mi-l lase mie pt ca intretin o ruda comuna. Cred ca matusa mea detine o locuinta in strainatate impreuna cu sotul ei.
Încă aș căuta un răspuns dacă cineva are experiență cu RIAL. Mulțumesc anticipat.
sufitul a scris:
Eu sunt nepotul chiriasei principale si matusa mea vrea sa cumpere apartamentul si sa mi-l lase mie pt ca intretin o ruda comuna. Cred ca matusa mea detine o locuinta in strainatate impreuna cu sotul ei.
Revendicare imobil
Leutz_bv
Eu locuiesc intr-o locuinta RIAL, din anul 1994. Acum cateva luni a venit un mandatar din partea proprietarilor, care au fugit din Romania acum foarte multi ... (vezi toată discuția)