Leutz_bv a scris:
Pare neclar, dar nu este...:) Eu am reinnoit contractul cu RIAL anul trecut in August ptr ca expirase, iar intre timp a venit mandatarul asta ca sa revendice locuinta. Dupa ce mi-a iesit contractul de la RIAL, la catva timp dupa ce mandatarul depusese actele de revendicare, am primit acasa instiintare din partea RIAL ca nu mai suntem in evidenta lor. Acum, eu am la randul meu o dilema...Mandatarul se judeca cu RIAl-ul, nu stiu ptr ce ( ca nu ne spune nimeni ), am fost la proces sa vad si eu despre ce este vorba, dar s-a amanat procesul pana luna viitoare, din lipsa de nu stiu ce semnaturi. Culmea este ca mandatarul vine astazi ca sa ne ceara avans ptr locuinta, pe care el spune ca deja este a lui, iar eu nu stiu daca sa vorbesc si mai ales ce sa vorbesc cu el...ca bani oricum nu am sa-i dau...:):):)
Imobilul nefiind al lui ,ii aduci la cunostinta ca inseamna "inselaciune" sa incerci sa vinzi ceva ce nu e al tau.
Totusi , din cate stiu eu daca ai contract de chirie pe 5 ani , si se vinde apartamentul se vinde cu contractul de chirie cu tot...
Vezi daca scrie in contract ca te poate da afara cu o instiintare de 3 luni, m-ar mira sa scrie asa ceva... dar uita-te...