avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata concediu de odihna neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata concediu de odihna neefectuat

Buna!
Intrebarea mea ar fi daca am dreptul la plata concediului de odihna neefectuat pe anul 2009 in cazul in care din 2010 intru in concediu de crestere a copilului?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gd , utilizator 12:13, 6 Ianuarie 2010
Cf art. 141 (4) din Codul muncii, compensarea in bani a concediuli de odihna neefectuat este permisa numai in cazul incetarii CIM.

Deci, este bine sa incercati sa va efectuati concediul de odihna restant.
ordonanta 29/18 august 1995 art. 2 permite dreptul la plata concediului de odihna neefectuat
gd a scris:

ordonanta 29/18 august 1995 art. 2 permite dreptul la plata concediului de odihna neefectuat


Aceasta este aplicabila numai pentru plata drepturilor cuvenite salariatilor din administratia publica, alte unitati bugetare şi din regiile autonome cu specific deosebit, pentru concediul de odihna neefectuat , nu si sectorului privat.
aveti dreptate, dar nu a precizat angajatorul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediului de odihna in sectorul bugetar Georgeta Anghel (Rusu) Georgeta Anghel (Rusu) Un salariat din sectorul bugetar nu si-a efectuat concediul de odihna aferent anului 2011. Acest angajat doreste compensarea in bani a concediului de odihna ... (vezi toată discuția)
Compensare in bani concediu odihna, temei legal Enya2011 Enya2011 Va rog urgent daca stie cineva, ce temei legal exista pentru [u]plata concediului de odihna[/u] neefectuat in cazul unui functionar public, care si-a intrerupt ... (vezi toată discuția)
Preavizul de 20 zile lucratoare botezan50 botezan50 buna ziua, in data de 29 oct 2009 am fost anuntata ca din data de 01 nov 2009 voi intra in preavizul de 20 zile lucratoare. intrebarea mea este urmatoarea: ... (vezi toată discuția)