avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua.Am o intrebare legata de pensie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua.Am o intrebare legata de pensie alimentara.Ce se poate ...

Buna ziua.Am o intrebare legata de pensie alimentara.Ce se poate face in cazul in care in urma divortului copiii raman la mama iar tatal urmand sa plateasca pensie alimentara lucru pe care nu il face,cand este dat la politie pentru neplata pensiei parchetul hotareste ca nu este cu rea credinta pentru ca nu are venituri.Ulterior plecand in Italia.Deschide un depozit la o banca in Romania pe numele lui specificand ca este pentru pensie alimentara.Cont care intre timp i se blocheaza din cauza unor datorii mai vechi.Daca acum ar fi dat in judecata din nou pentru pensie acei bani s-ar putea recupera din cont pentru copii?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 17:42, 10 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vă referiți la o executare silită ? Da, se poate recupera pensia în cadrul executării silite, respectându-se și creanțele mai vechi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obține pensia de întreținere neplătită de 11 ani de tatăl meu? vreau să-l dau în judecată dar nu știu cum să fac Cosmin97 Cosmin97 Buna ziua, am 20 de ani tatal meu nu a platit de 11 ani pensia alimentara as dorii si eu sfaturi despre ce ar trebuie sa fac in privinta asta eu vreau sa-l dau ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva!! nikolacry nikolacry Buna,ma numesc Nicoleta ,am o intrebare referitoare la custodia exclusiva,cam prin 2013 am avut actiune in instanta privind custodia fetitei mele,avocata mea ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara adriana-carmen adriana-carmen am facut o plangere penala la Parchet pt ca tatal copilului meu nu mi-a mai platit pensia alimentara de un an si jumatate.Cei de la Parchet au trimis-o la ... (vezi toată discuția)