avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1802 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general PFA si Angajat la firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

PFA si Angajat la firma

Buna ziua, momentan sunt angajat la o firma si urmeaza sa imi infiintez si un PFA. As dori sa stiu daca pe langa cele 8 ore din programul de lucru la angajator pot face si freelancing pentru acelasi angajator si sa ii emit o factura de prestari servicii sau nu este legal asa ceva.
Ultima modificare: Luni, 10 Mai 2021
GeorgeCH, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:51, 11 Mai 2021
Puteti face asa ceva, dar cred ca pentru alte activitati decat cele pentru care sunteti incadrat cu c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat la o companie 8 ore si asociat unic angajat la srl ( 2-4 ore ) antreprenorul antreprenorul Buna ziua, Sunt angajat la o firma IT cu aplicabilitate in domeniul automotive cu contract de 8 ore / zi, iar momentan lucrez de acasa. Doresc sa infiintez ... (vezi toată discuția)
Un consilier juridic poate desfasura si alte activitati remunerate? magyari magyari Buna ziua... Problema este una comuna, dupa parerea mea. Momentan lucrez ca si consilier juridic, cu un program de lucru foarte convenabil. Din pacate precum ... (vezi toată discuția)
Timp de lucru pfa(urgent) iubisbb iubisbb Buna ziua, As dori daca se poate sa imi raspundeti si mie la o intrebare;Ma intereseaza sa stiu daca o persoana PFA, in baza unui contract de munca este ... (vezi toată discuția)