avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua,lucrez la o firma de taxi din Braila.In tura ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua,lucrez la o firma de taxi din Braila.In tura mea sunt ...

Buna ziua,lucrez la o firma de taxi din Braila.In tura mea sunt 12 masini pe care lucreza diversi baieti..cate o saptamana,cate o luna,dupa aceea pleaca si raman in urma lor diferite daune la masini (zgarieturi,tabla infundata,geam crapat).Seful meu ma pune sa deschid eu dosare de dauna CASCO pentru aceste daune.Este normal sa imi asum eu pe proprie raspundere aceste daune,facute de altii? Cum pot sa combat aceasta practica?...Adica practic eu declar pe proprie raspundere ca eu am facut acele daune...e normal asa? Eu nu am de unde sa stiu cu adevarat cum au fost savarsite acele daune ( poate fostul coleg a lovit pe cineva in parcare si nu invers...poate cineva a vazut...si ma trezesc eu in mijlocul unor evenimente care nu le-am savarsit...dar sunt nevoit sa le rezolv). C e este de facut? Multumesc pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Buna ziua,lucrez la o firma de taxi din braila.in tura mea sunt ... zexe1 zexe1 Buna ziua,lucrez la o firma de taxi din Braila.In tura mea sunt 12 masini pe care lucreza diversi baieti..cate o saptamana,cate o luna,dupa aceea pleaca si ... (vezi toată discuția)
Refuz intelegere amiabila Jenu68 Jenu68 Buna ziua. Cu vremea asta fiica-mea a alunecat cu masina pe soseaua acoperita cu zapada si polei si a lovit un Duster de Petrom. La ei daunele sunt mici doar ... (vezi toată discuția)
Cum imi repar masina? bruno_bcs bruno_bcs Pe data de 3 ianuarie am vrut sa ma duc la doctor cu copiii si am vazut ca aveam masina din parcare lovita in aripa fata stanga si roata infundata, afectand ... (vezi toată discuția)