avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Refuz intelegere amiabila
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Refuz intelegere amiabila

Buna ziua. Cu vremea asta fiica-mea a alunecat cu masina pe soseaua acoperita cu zapada si polei si a lovit un Duster de Petrom. La ei daunele sunt mici doar ceva zgarieturi. Problema e ca dansii nu au vrut sa stea sa faca o intelegere amiabila ci au bombanit ceva de Politie si au plecat. Au luat numarul de telefon al fetei, atat. Întrebarea pe care v-o pun este ce-i de facut in cazul acesta? Masina noastra are aripa infundata serios si usa soferului nu se deschide. Putem circula asa daca nu avem nici o hartie la mana? Daca ei se trezesc nu stiu cand sa ne reclame? Multumesc frumos pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 10:49, 20 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In termen de 24 de ore de la data evenimentului anuntati biroul tamponari.Tot acolo vi se va elibera si o autorizatie de reparatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asa zis accident kaylyl kaylyl Buna seara, As dori si eu o parere in legatura cu o problema... Astazi m-am trezit la usa cu o persoana care ma acuza ca i-am lovit masina in timp ce ma ... (vezi toată discuția)
Nu mi-a acordat prioritate si l-am lovit in spate paulcostel paulcostel Mergeam regulamentar pe drum cu prioritate cand deodata apare de pe un drum secundar o masina care intra direct pe banda a doua fara sa-mi acorde prioritate, ... (vezi toată discuția)
Acum 5 luni de zile am lovit masina cumnatei, iar acum se intoarce impotriva mea Marian Mamu Marian Mamu Acum 5 luni de zile am lovit masina cumnatei, nu i-am dat prioritate unei persoane si m-a zgariat putin. M-am inteles cu omul, pe el l-am despagubit, nu am ... (vezi toată discuția)