avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Asa zis accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Asa zis accident

Buna seara,

As dori si eu o parere in legatura cu o problema... Astazi m-am trezit la usa cu o persoana care ma acuza ca i-am lovit masina in timp ce ma deplasam spre serviciu... Masina mea prezinta niste zgarieturi superficiale pe bara din spate, iar a dansalui o aripa infundata. El sustine ca in momentul depasirii l-am acrosat, ceea ce nu este adevarat. Dansul o tinea sa ii dau RCA-ul dar nu am fost de acord pentru ca nu sunt vinovat... Pe mine ma intereseaza daca cei de la accidente usoare au dreptul sa ii divulge adresa mea si datele cu caracter personal. Mi se pare revoltator acest lucru... Se putea depune o plangere la politie dar nu sa se vina la mine acasa... Dansul a sustinut ca adresa o detine de la politie....

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 07:15, 12 Ianuarie 2010
Daca era Politia, primeati o citatie sa va prezentati acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz plata daune rca uniqa sergiucsi sergiucsi Bine v-am gasit! Am o problema cu firma de asigurari Uniqa si anume: in data de 5 iulie am fost implicat intr-un accident usor in Bucuresti, mai exact un ... (vezi toată discuția)
(!!!accident usor!!!)buna ziua, in urma cu o saptamana, la schimbarea directiei de ... David081102 David081102 Buna ziua, in urma cu o saptamana, la schimbarea directiei de mers, am acrosat usor o masina, la semafor. Din acest accident usor a rezultat o zgarietura la ... (vezi toată discuția)
Asigurare bogdan_leonard bogdan_leonard salut,zilele trecute am lasat masina in parcare si la scurt timp a venit un domn la sediul unde muncesc ca sa-mi spuna ca mi-a busit masina. a doua zi am facut ... (vezi toată discuția)