avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit la banca. Am un credit la banca ca persoana ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit la banca. Am un credit la banca ca persoana fizica si ...

Credit la banca.
Am un credit la banca ca persoana fizica si pe perioda de pandemie a anului trecut mi-am amanat ratele cu 8 luni. Mi -s-au recalculat dobanda si mi-au facut un alt grafic de plati si am de platit mai mult cu 50 de lai in fiecare luna. Am inceput sa platesc ratele din ianuarie si acum vreau sa restitui banii si sa inchid creditul. Banca mi-a facut un calcul si a spus ca trebuie sa platesc dobanda de amanare pe toate lunile pe care le-as mai avea de platit adica in jur de 50 de rate. In Noul contract nu scrie asa ceva. Ce se poate face?
Ar fi util sa luati legatura cu un avocat care sa vada contractul, nu prea puteti primi un punct de vedere fara a se vedea continutului contractului. In principiu, ceea ce se executa sunt obligatiile din contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rambursare antici[pata 90% din credit zexe zexe Buna ziua, Am rambursat anticipat cam 90% dintr-un credit de nevoi personale, creditul este in euro cu dobanda fixa. Dupa rambursare am constatat ca la ... (vezi toată discuția)
Imposibilitatea platii ratelor - ce se va intampla? raduraduu raduraduu Buna ziua.Am si eu o intrebare.Tata a avut acum ceva vreme o problema de sanatate,iar rezultatul a fost pensionarea.De la un salariu de 17milioane a ramas cu ... (vezi toată discuția)
Contract de credit .....rambursare credit mocutzy27 mocutzy27 buna ziua ! va rog putin ajutor! am incheiat un contract de credit cu o banca pentru o suma de 6,700.00 ron in data de 5 02 2008 cu o rata lunara de 250 lei. ... (vezi toată discuția)