avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Probleme de securitate AVOCATNET!?
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Probleme de securitate AVOCATNET!?

Astazi am intampinat o problema care mi s-a parut de-a dreptul incredibila!
Incerc sa intru pe contul meu (MIHAI GRIGORE) cu parola mea si mi se spune user inexistent sau parola gresita! Dau adresa de mail pentru recuperare parola si primesc de la avocatnet urmatorul mesaj" Schimbare parola . User - MIHAI GRIGORE. Parola noua- elefant_roz_98.
Bunnnn. Imi zic "un om de bine mi-a facut o gluma...asta este!". Vreau sa intru pe cont cu noua parola si nu pot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Incerc sa vad daca contul exista , imi apare cont inexistent! Dau cautare pe site la consultanti si apar in lista de consultanti!
Un fel de baba oarba!
Intr-un acces de zel imi zic " sa mai incer cu parola veche" . Surpriza!!! Intru in cont!
Ceva incredibil!~
Ce se intampla??!!! De ce mi se intampla mie??:D
Unde e problema , cata vreme am acel mesaj de schimbare de parola pe care nu am cerut-o eu , dar acea parola este inoperationala si totusi , dupa 15 minute , intru pe cont cu parola veche ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic?~
Ca fapt divers, toate parolele temporare arata asa ;) :blush2:
E genul de lucru marunt unde colegii mei si-au demonstrat creativitatea. :)
Atunci eu sunt fan parole temporare!:)
Buna ziua.Aceeasi problema am intampinat-o si eu.Am incercat de f multe ori intr-un interval de cateva zeci de minute,dar fara rezultat.In final am lasat-o balta in ziua aia.A doua zi totul a fost in regula.!Neavand urgente am considerat ca de vina este traficul mare pe acest site.Vad acum ca li se intampla si altora.Cu siguranta cineva o sa rezolve asta.Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atribuire parola tamporara?! Alina Cassandra Dobre Alina Cassandra Dobre Astazi am primit un asemenea mail in care mi se atribuia o parola temporara, desi nu am cerut-o. Este normal?!?! (vezi toată discuția)
Recuperare parola smile2102 smile2102 mi-am uitat parola ... cum fac sa o recuperez ? imi cere \\"parola veche\\" .... pe care eu nu o mai stiu ... (vezi toată discuția)
Pentru administrator site piciul piciul buna ziua, sotia mea are un cont creat pe acest site cu usser-ul MIV , si de cateva zile in momentul in care vrea sa acceseze contul ei primeste mesaj ca ... (vezi toată discuția)