avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Salutare! In zilele următoare îmi voi deschide un ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Salutare! In zilele următoare îmi voi deschide un SRL iar eu ...

Salutare! In zilele următoare îmi voi deschide un SRL iar eu sunt persoana cu handicap accentuat. Doresc să știu dacă odată cu depunerea actelor la ONRC trebuie depus și certificatul de handicap? Pentru că știu că în baza acestui act sunt scutit de anumite taxe. Așadar, pe lângă întrebarea de mai sus, ce taxe nu voi fi nevoit să le plătesc? Va mulțumesc mult!
Buna ziua

Doresc să știu dacă odată cu depunerea actelor la ONRC trebuie depus și certificatul de handicap?

Nu.

Aveti de platit o singura taxa de 122 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen sã folosesc? Irimescu_Damian Irimescu_Damian Mă interesează, și sunt pe cale, să deschid o firmă de SRL-D. Am mai multe întrebări, dar principala este „ce cod CAEN să folosesc” ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl ITD ITD va rog sa ma ajute cineva. - unde gasesc model de statut si act constitutiv pentru srl? - cate coduri de activitati se pot pune in statut, la infiintare ... (vezi toată discuția)
Impozit auto platit [persoana cu handicap] Nicu_Adrian Nicu_Adrian Buna ziua. Ieri mi-am vandut masina si la taxe si impozite mi s-a cerut sa platesc impozitul pe masina 2015 si 2016. Sotia mea in 2015 a depus acel ... (vezi toată discuția)