Buna seara,
Am un proces civil intentat de un chirias pe motiv ca el doreste rezilierea contractului de inchiriere inainte de termen si ca eu, proprietarul, nu sunt de acord cu acest lucru. Eu am fost tot timpul de acord insa am cerut sa ma notifice in scris in conditiile legii. Chiriasul nu m-a notificat insa m-a dat in judecata pe motiv de "Reziliere contract". Intre timp, chiriasul a predat apartamentul la momentul cand trebuia sa plateasca urmatoarea chirie plus utilitatile (pe care nu le-a mai platit). Predarea s-a facut cu proces verbal de predare primire a tuturor bunurilor din apartament si o conventie de incetare a contractului de inchiriere, ambele semnate de chirias si proprietar. In conventie s-a mentionat ca "partile declara ca nu au nici o pretentie trecuta, prezenta sau viitoare cu privire la derularea prezentului contract sau/si a imobilului inchiriat". In ziua predarii si dupa semnarea documentelor mentionate mai sus, chiriasul si-a luat angajamentul ca va depune conventia de incetare la tribunal pentru oprirea procesului. La termenul stabilit de lege pentru infatisare tipul solutiei afisate online la judacatorie este " Amână cauza" si s-a dat un alt termen. Cum trebuie sa actionez in aceasta situatie? Trebuie sa fac eu ceva?
Multumesc anticipat.
Depuneți dvs înscrisul la instanță, deoarece și dvs sunteți parte în dosar. At trebui să verificați ce s-a întâmplat în dosar, iar pentru asta trebuie să studiați dosarul la arhivă sau să cereți accesul electronic.