avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua in urma unei decizi judecatoresti am de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua in urma unei decizi judecatoresti am de primit de la ...

Buna ziua in urma unei decizi judecatoresti am de primit de la o firma de asigurari suma de 80 de mii de euro!! Daca angajez un executor judecatoresc la ce cheltuieli ar trebui sa ma astept!! Multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 09:13, 13 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu veți avea cheltuieli mari. Trebuie să dați un avans minim executorului, iar executorul își va recupera cheltuielile de la debitor și vă va înapoia la sfârșit și avansul.
Însă, înainte de executare transmiteți o notificare firmei de asigurări, prin care să cereți plata daunelor și să indicați un cont bancar în care acestea să fie virate. De obicei se rezolvă așa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor bancar versus executor judecatoresc ContSters42249 ContSters42249 Probabil cunoasteti lupta fatisa existenta inca din 2001 intre executorii judecatoresti si executorii bancari. Noul cod de procedura civila exclude practc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am imprumutat unei persoane in 4 transe bani prin ... Natcar Natcar Buna ziua! Am imprumutat unei persoane in 4 transe bani prin transfer bancar. De fiecare data am mentionat la Detalii Imprumut si asa apare pe OP. Se pare ca ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea obligatiilor contractuale Pretorian Pretorian Buna ziua! Va rog sa ma indrumati in problema ce mai jos voi expune>>> La sfarsitul lunii aprilie am incheiat un contract cu o firma din orasul meu pentru ... (vezi toată discuția)