avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie fara a intra in concediu crestere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie fara a intra in concediu crestere copil

Buna ziua! Va rog, sa-mi oferiti niste informatii in legatura cu urmatoarea situatie: O femeie naste, dar aceasta nu îndeplinește condițiile necesare pentru acordarea indemnizatie pentru cresterea copilului , sotul acesteia este salariat si poate sa beneficieze de concediu pentru cresterea copilului insa nu doreste sa ramana in concediu , vrea sa mearga in continuare la serviciu. Poate sotul sa solicite stimulent de insertie imediat dupa nastere, fara sa fie in concediu pentru cresterea copilului? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: adriacst , utilizator 08:49, 13 Mai 2021
Da, sotul poate sa solicite direct acordarea stimulentului de insertie fara sa beneficieze de concediu pentru cresterea copilului.
Multumesc mult!

Cornel Vasile a scris:

Da, sotul poate sa solicite direct acordarea stimulentului de insertie fara sa beneficieze de concediu pentru cresterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil tata mihalceaflorin mihalceaflorin buna seara.as dori indemnizatia 500lei si sa merg la munca imediat dupa nastere.sotia poate incepe serviciul imediat dupa nastere fara sa stea cele 42 de zile ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pentru tatal copilului OanaSimion OanaSimion Buna ziua, As dori sa stiu cateva raspunsuri in privinta acestui stimulent de insertie. Sunt studenta ( din octombrie anul acesta, primul an de studiu). Sotul ... (vezi toată discuția)
Tatal sa ia stimulent de insertie simonaoti simonaoti Buna ziua ,eu nu am lucrate de cat 7 luni si nu pot intra in CCC ,sotul nu vrea sa stea acasa in CCC.poate sa mearga la lucru in continuare si sa ia stimulentu ... (vezi toată discuția)