avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot presta servicii in domeniul imobiliar?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot presta servicii in domeniul imobiliar?

Buna ziua, am o societate comerciala cu activitate principala intermedierea transporturilor (Caen 5229) si am adaugat in certificatul constatator codurile nevesare pentru agentie imobiliare. Din ce am inteles pot presta servicii in domeniul imobiliar fara ca codul caen de agentii imobiliare sa fie cel principal, dar ca imi trebuie ceva autorizatii, ma puteti ajuta?
Ultima modificare: Joi, 13 Mai 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 11:56, 13 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveți nevoie de nicio autorizație, în schimb trebuie să aveți grijă de următoarele:
1. facturatul pe noile CAEN-uri să nu depășească pe cel de pe activitate de intermediere transporturi;
2. respectarea legislației în materia prevenirii spălării banilor (legea 129/2019); societățile care desfășoară activități în domeniul imobiliar trebuie să aibă implementate o serie de măsuri și politici. să se înregistreze la Oficiul de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor și să îl sesizeze în momentul în care a luat la cunoștință de tranzacții suspecte în cursul derulării activității. Domeniul este destul de amplu și de complex și mă puteți contacta în privat pentru asistență juridică.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen infiintare firma andreea20ro andreea20ro buna ziua,vreu sa infiintez o firma care are activitatea principala transporturi international de persoane si activitate secundara intermedieri financiare si ... (vezi toată discuția)
Documente necesare agentie imobiliara cosmin_maruta cosmin_maruta Buna ziua, Ma intereseaza sa deschid o agentie imobiliara . Pana in acest punct nu am gasit efectiv toate documentele care trebuie pregatite pentru a ... (vezi toată discuția)
Cod caen - vanzare bilete avion robert_11 robert_11 Buna ziua. As dori sa ma informati si pe mine ce cod CAED am nevoie pentru a vinde online bilete de avion? (vezi toată discuția)