avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca persoana ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca persoana desemnata pentru ...

Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca persoana desemnata pentru a efectua inventare in farmaciile unui lant de farmacii trebuie sa aiba studii superioare si ce incadrare ar trebui sa aiba pe contractul de munca?Poate fi incadrat ca functionar administrativ sau ce functie ar trebui sa aiba?
De asemenea ,poate administratorul unui SRL sa emita decizii de inventar desemnand ca organ de control angajatul unei alte societati?
ex : DIDI SRL emite decizia pentru ca Popescu , angajat la KIKi SA sa efectueze inventar la DIDI SRL.
Popescu este angajat cu contract de munca ,salariu fix/perioada nedeterminata la KIKI SA.
Este legal?
Ultima modificare: Joi, 13 Mai 2021
, utilizator
Cel mai recent răspuns: magiccom , utilizator 14:36, 18 Mai 2021
problema salariului poate fi rezolvata doar prin negociere cu angajatorul nu exista alta posibilitate pt ca indiferent de COR angajatorul nu poate fi obligat sa ii mareasca salariu, singura reglementare legala face referire la salariu minim pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedintele comisiei de inventariere adinavig adinavig Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: la societatea la care lucrez sunt sef compartiment financiar contabil. La inventarierea patrimoniului am fost ... (vezi toată discuția)
Rapundere pt un inventar nesemnat clauddy clauddy Salut! Ma confrunt cu o problema si as vrea niste sfaturi...legale. lucrez la o gradinita si mi s-a dat un cabinet, cu diverse lucruri, etc. De curand s-a ... (vezi toată discuția)
Inventar gestiune napoleonul napoleonul Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in urmatoarea privinta: la efectuarea inventarului gestiunii unui depozit participa toti si cei doar detasati doar pentru ... (vezi toată discuția)