avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua Ar putea aa îmi spună cineva care este ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua Ar putea aa îmi spună cineva care este perioada ...

Bună ziua
Ar putea aa îmi spună cineva care este perioada de păstrare al dosarelor de executare dar si al. Dosarelor de chemare in judecata?
Menționez ca acestea sunt păstrate in arhiva societății si sunt cam vechi... Există o legislație in acest sens unde sa fie specificat termenul de păstrare al acestor documente?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Arhivare documente NBogdanA NBogdanA Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca exista o cerinta legala care obliga angajatorii sa pastreze fisele individuale de instruire privind ... (vezi toată discuția)
Arhiva asociatiei de proprietari M. Gradinaru M. Gradinaru Buna ziua! La inceputul acestei luni a aparut in presa un articol si un interviu al presedintelui unei federatii a asociatiilor de proprietari avand ca ... (vezi toată discuția)
Cati ani trebuie pastrate actele intr-o firma? ShadowElf ShadowElf Buna tuturor, este o intrebare mai veche de-a mea care a ramas fara raspuns... Cati ani trebuie tinute actele unui SRL In principal ma intereseaza facturile ... (vezi toată discuția)