Separatie bunuri.
Sunt in prag de divort cu sotia,acum ne decidem cum vom divorta. Ea are un imobil,luat inainte de casatorie, eu nu am si doresc achizitionarea unuia inainte de finalizarea divortului. Doresc asta pentru ca am stabilit ca ii voi plati pensie alimentara 1/3 din veniturile mele,iar dupa divort aceasta pensie alimentara m-ar impiedica accesarea unui credit. I-am propus sa facem separatie de bunuri,sa accesez eu un credit,iar ulterior sa divortam la notar in condititiile stabilite deja,dar ei ii este teama ca dupa separatie de bunuri,eu voi refuza sa mai accept conditiile stabilite de ea. Exista vreo posibilitate de a semna vreun act notarial prin care eu sa ma oblig ca dupa achizitionarea unui imobil in nume propriu,sa divortam amiabil in conditiile stabilite deja?
Multumesc.
Eu stiu asta,dar am fi preferat sa evitam divortul in instanta,din cauza duratei mai indelungate si a costurilor mai ridicate,decat in cazul unui divort la notar.
Multumesc.
Exista vreo posibilitate de a semna vreun act notarial prin care eu sa ma oblig ca dupa achizitionarea unui imobil in nume propriu,sa divortam amiabil in conditiile stabilite deja?