avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salutale!!in 2019 am lucrat la negru in constructi, si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salutale!!in 2019 am lucrat la negru in constructi, si la un ...

Salutale!!in 2019 am lucrat la negru in constructi, si la un momendat angajatorul a schimbat pretul adica ne tocmisem cu un pret si el la schimbat asta obliginduma sa i cer un fel de avans,si asa am ajuns la suma de 15000 roni lund in avans am renuntat la acel servici angajatorul ma amenintat si ma obligat sa facem o foaie cum ca el ma inprumutat cu acea suma acum ma dat in judecata cum pot gstiona aceasta situatie tinind cont ca nu imi pot permite un avocat sa ma indrume va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:09, 16 Mai 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

O să fiți executat silit fără un avocat sau un mediator care să negocieze cu el ca să nu ajungeți la proces. Faptul că ați lucrat la negru îi poate aduce o amendă, e adevărat, dar nu vă ajută cu nimic. Nu scăpați de plata asumată.
De aceea spun că aveți nevoie de un profesionist ca să negocieze cu el acea sumă - poate reușește s-o mai scadă.
Buna ziua un avocat bun pt a nu ajunge la proces dar sa nu exagereze la pret. ce imi recomandatii in legatura cu problema mea o zi buna
Nu domnule, nu se pune problema sa exagereze cineva la pret.
Totul depinde de dvs.
Vedeti ca sunteti in aria de penal si dvs aveti o problema civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretentie restituire imprumut Gyodesign Gyodesign Buna ziua am o problema si vin la dvs. pentru o lamurire. Am lucrat in strainatate la negru o perioada.Bineinteles ca fiind la negru,in timp au fost uitate ... (vezi toată discuția)
Intrebare juridica stepano stepano Buna ziua tuturor! am si eu o intrebare! de vreun an de zile am batut palma pentru vanzarea unei case care nu avea actele in regula. (casa parinteasca a ... (vezi toată discuția)
Ipoteca pe imobil vladutionel vladutionel buna seara stimabili doamne si domni avocati!. in urma unei vanzari a unui imobil s a ajuns la un lung proces in instanta deoarece persoana care a cumparat nu ... (vezi toată discuția)