avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimb teren:particular>primarie=suspiciune specula?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimb teren:particular>primarie=suspiciune specula?

Dupa ce se face un schimb de terenuri dintre un particular si Primarie, se constata ca particularul a solicitat schimbul doar pentru a face specula prin vinderea noului teren la un pret mai mare.
Ce articol de lege pedepseste aceasta fapta si ce dovezi s-ar putea invoca.

Alte discuții în legătură

Pot vinde teren neintabulat? nicolnic nicolnic Am doua terenuri in Bucuresti, pentru care nu am reusit inca sa fac toate actele necesare. Pentru unul am doar testamentul prin care l-am mostenit, iar pentru ... (vezi toată discuția)
Un mic ajutor la vanzarea unui teren extravilan adrian73 adrian73 Buna ziua, am o nelamurire> bunici mei ( de fapt , numai bunica mai traieste), au un pamant extravilan, cu titlu de proprietate. acest titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Lege 10 + lipsa de folosinta dumitru2000 dumitru2000 in 2006 avem o hotarare definitiva si executorie prin care se acorda despagubiri pentru un imobil-teren pe legea 10. imobilul a fost trecut fara titlu in ... (vezi toată discuția)