avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata pentru sustinere diplomei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata pentru sustinere diplomei

Buna dimineata,

Daca un angajat doreste sa isi ia concediu fara plata 10 zile pentru sustonere diplomei de licenta ce trebuie sa faca? Sa isi faca o cerere pentru concediu fara plata, iar eu ca angajator sa ii suspend CIm pe durata concediului fara plata?...este de ajuns atat ?...sau trebuie la finalul concediului sa aduca copie dupa diploma sau dupa sustinerea examenului?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:06, 14 Mai 2021
Va depui sa-si depuna o cerere pe care angajatorul trebuie s-o aproba. In baza cererii ,angajatorul poate suspenda c.i.m. pe durata CFP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical, preaviz, inchidere cim B. Elena B. Elena Buna ziua, Am un angajat care acum aproximativ o luna a refuzat, din orgoliu, sa indeplineasca o sarcina de serviciu prevazuta in CIM, motiv pentru care ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata cryingangel cryingangel Buna ziua, As dori cateva lamuriri in legatura cu concediul fara plata pentru motive personale .Am citit codul muncii si contractul colectiv de munca iar art. ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract Andrei Gica Andrei Gica In cazul in care un angajat isi ia concediu fara salar pt o zi, angajatorul are obligatia sa ii suspende contractul in revisal pt ziua respectiva, sau aceasta ... (vezi toată discuția)