avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal alcool . Apel. Buna ziua , am fost ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal alcool . Apel. Buna ziua , am fost condamnat cu suspendare ...

Dosar penal alcool . Apel.
Buna ziua , am fost condamnat cu suspendare la 2 ani inchisoare sub supraveghere 3 ani si 6 luni + pedeapsa complementara de a nu conduce autovehicule 3 ani + 60 de zile munca + curs de reintegrare sociala .
Intrebare : credeti ca merita sa fac apel si daca la apel se poate majora pedeapsa ? Mentionez ca sunt la prima intalnire cu legea !! Multumesc mult !!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In situatia in care faceti apel, situatia dvs. nu se poate inrautati insa daca si Parchetul face apel, atunci teoretic veti putea primi o pedeapsa mai mare. Cu privire la temeinicia unei eventuale cereri de apel a dvs. trebuie studiat intai dosarul pentru a vedea cum s-a facut individualizarea pedepsei in situatia dvs. concreta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale. Solutia este una severa. Banuiesc ca ati avut alcoolemie mare si ati facut accident.
Discutati cu un avocat care sa vada dosarul ce sanse aveti in apel.
Am avut alcoolemie mare dar nu am avut accident de nici un fel !! Dimpotriva am oprit singur pe dreapta si m au gasit STATIONAT ! Alcool 1,02 la etilo ! Am recunoscut totul chiar daca eram langa masina perfect constient ! Intrebare : decizia publicata pe portal e una finala sau e o minuta care eino mai pot modifica ? Multumesc !

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale. Solutia este una severa. Banuiesc ca ati avut alcoolemie mare si ati facut accident.
Discutati cu un avocat care sa vada dosarul ce sanse aveti in apel.

Decizia de pe portal este minuta, adica solutia pe scurt. O puteti modifica doar exercitand apel impotriva hotararii.
Aveți termen de 10.zile de la comunicarea minutei sa exercitati apel.
La o astfel de soluție parchetul nu face apel, mai rau de atât doar în regim de detenție ar fi fost.

Alte discuții în legătură

Buna seara am fost oprit in trafic in luna februarie si a iesit ... Mr49r Mr49r Buna seara am fost oprit in trafic in luna februarie si a iesit la etilotest 0.41 am fost dus la sange prima proba a iesit 0.96 iar a doua proba 0.74 prin luna ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan sasadi sasadi In 20 dec 2016 am facut gresala si m-am urcat băut la volan si am lovit o Masina care era parcata. La analizele de sânge am avut 2 la mie. Va rog daca imi ... (vezi toată discuția)
Apel facut de parchet impotriva sentintei penale. in baza art ... BiaByanca BiaByanca Apel facut de Parchet impotriva sentintei penale. In baza art 336 alin 1 rap. la art 61 alin 2, alin 4 cu aplicarea art 396 alin 10 condamna pe inculpat la ... (vezi toată discuția)