avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Proces cu ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Proces cu ANAF

Buna ziua, soțul meu este acuzat de ANAF sector 2 ca este asociat unic la o firma și îi cere sa achite suma de 22.000 de euro. El nu are nici o firma și nici bani sa întrețină o firma, am dus dovezi la tribunalul București ca nu a avut venit (el fiind student cu bursa din 2013 pana in 2019) din 2013 de când figurează ca asociat unic. In urma dovezilor atașate la dosar, Tribunalul București a respins cererea de atragerea a răspunderi patrimoniale pe care ANAF a făcut-o împotriva soțului meu. Sentința s-a pronunțat la 1.04.2021, acum aflu ca pe 06.05.2021 ANAF a depus Apel la Curtea de apel București cu privire la decizia tribunalului București. Întrebarea mea este ce exact se va judeca la curtea de apel? Ce altceva mai putem zice/face sa dovedim ca soțul meu nu are cum sa aibe o firma cu datorii atât de mari pe numele lui. Nu ne permitem nici avocat. Va rog sa ma ajutați cu un sfat sau măcar sa înțeleg ierarhic cum funcționează curtea de apel. Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 14 Mai 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Afp da in judecata administratorul dupa pronuntarea definitiva a falimentului societatii CRISAR CRISAR Buna ziua. Va rog frumos sa ma lamuriti asupra legitimitatii actului de a aduce in fata instantei a unui administrator si asociat unic al unei s.r.l. dupa ce ... (vezi toată discuția)
Curtea de apel mireacaty mireacaty Buna ziua , Dupa ce firma aflata in insolventa , din 2013 , este acum aproape la final , am un nou proces cu Finantele . Cer atragerea raspunderii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cum pot dovedi ca soțul meu (cetățean străin) ... Petra2018 Petra2018 Buna ziua, cum pot dovedi ca soțul meu (cetățean străin) nu deține de fapt nici o companie pe numele lui și nici nu a avut vreodată! Am descoperit pe ... (vezi toată discuția)