avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum fac intabularea daca...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum fac intabularea daca...

Buna!ziua!La multi ani!cu sanatate si bucurii!Am o casa in oras,mostenire la care am facut modernizari ca; inaltat cu 50 cm,peretii cu plasa rabita,tencuit,adaugare in continuare un hol si baie,apoi inca un etaj.Am tocmit mesterii pentru zidarie,lemnarie,tinichigiu pentru acoperis,interior doar la parter este locuibila,(100 mp)dar cu pompa afara,nu am instalatie inca de baie.:))Arata bine,mai treb.sa o plachez pe afara cu polistiren,sint racordata la canalizare dar ,cu posibilitate de a trece conducta de gaze,in viitor este cam al 5-lea an de cind m-am apucat.(din lipsa de bani):stunned:Acum intrebarea e cum fac sa intru in legalitate,sa fac intabularea,sa scot autorizatia,sau ce se intimpla daca nu le am.cum procedez,la primarie,:((va multumesc.=D>
Cel mai recent răspuns: bflory_05 , utilizator 15:41, 6 Ianuarie 2010
casa obtinuta printr-un certificat de mostenitor ?
daca ati mai construitin plus ceva autorizatie de extindere daca nu exista deloc autorizatie de construire va adresati primariei ptr. eliberarea anexa 5 si 6 , fiscal si va adresati unui cadastrist din zona ptr. efectuarea luccrarilor cadastrale succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pod fara utilitati - e necesar acordul vecinilor? IoanaMaria10+ IoanaMaria10+ Buna ziua, Un pod care nu a avut conexiuni la utilitati (apa, lumina, gaz) si prin mijloace...romanesti isi face o scurgere pe exteriorul cladirii este ... (vezi toată discuția)
Racordare masina spalat rufe la conducta pluviala NWA84ro NWA84ro Buna ziua, Imi renovez apartamentul dintr-un bloc din \'77 si am dilema racordarii masinii de spalat rufe la conducta pluviala. Atat presedintele ... (vezi toată discuția)
Conducte publice pe teren proprietate privata damae damae situatie se prezinta in felul urmator:am cumparat un teren care e traversat de 2 tevi pe lungime si nu pot construi deoarece cheltuieleile pentru deviat tevile ... (vezi toată discuția)