Buna!ziua!La multi ani!cu sanatate si bucurii!Am o casa in oras,mostenire la care am facut modernizari ca; inaltat cu 50 cm,peretii cu plasa rabita,tencuit,adaugare in continuare un hol si baie,apoi inca un etaj.Am tocmit mesterii pentru zidarie,lemnarie,tinichigiu pentru acoperis,interior doar la parter este locuibila,(100 mp)dar cu pompa afara,nu am instalatie inca de baie.:))Arata bine,mai treb.sa o plachez pe afara cu polistiren,sint racordata la canalizare dar ,cu posibilitate de a trece conducta de gaze,in viitor este cam al 5-lea an de cind m-am apucat.(din lipsa de bani):stunned:Acum intrebarea e cum fac sa intru in legalitate,sa fac intabularea,sa scot autorizatia,sau ce se intimpla daca nu le am.cum procedez,la primarie,:((va multumesc.=D>
casa obtinuta printr-un certificat de mostenitor ?
daca ati mai construitin plus ceva autorizatie de extindere daca nu exista deloc autorizatie de construire va adresati primariei ptr. eliberarea anexa 5 si 6 , fiscal si va adresati unui cadastrist din zona ptr. efectuarea luccrarilor cadastrale succes