avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pentru vanzarea de linkuri (domenii) am nevoie de o ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pentru vanzarea de linkuri (domenii) am nevoie de o forma juridica sau venituri obtinute pot fi clasificare ca independente?

Buna ziua! Ce cod CAEN mi-ar trebui pentru a putea achizitiona domenii si apoi sa le vand mai departe? Am nevoie de un SRL pentru a face asta sau intra in categoria veniturilor independente si pot declara veniturile obtinute prin declaratie unica?

De asemenea daca optez pentru un SRL si doresc sa fac niste bloguri/website de pe urma carora obtin venituri din vanzarea de linkuri, articole si spatiu publicitar, este nevoie ca sa le trec pe firma sau pot incheia un contract de comodat intre mine ca persoana fizica si SRL in care se specifica ca sunt inchiriate firmei?

Toate veniturile pe care le incasez vreau sa le facturez si sa fie totul in regula.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Declarare venituri din vanzare website davidw davidw Buna ziua, Va rog daca poate cineva sa ma ajute cu urmatoarea neclaritate in legatura cu vanzarea unui website. Sunt PFA in sistem real (Cod CAEN 7311 - ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap grav - ce insemana mai exact venituri independente? iMozzie iMozzie Salutare, Va rog foarte mult sa ma ajutati intr-o problema. Sunt si persoana cu handicap grav de gradul 3 si intentionez sa fac cateva siteuri/bloguri ... (vezi toată discuția)
Trece de la salariat la venituri independente patrickstanciu patrickstanciu Buna ziua! Deoarece nu sunt familiarizat cu legislația din domeniu, iar informațiile găsite pana acum nu imi sunt foarte clare, doresc sa lămuresc aceasta ... (vezi toată discuția)