avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Declarare venituri din vanzare website
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Declarare venituri din vanzare website

Buna ziua,

Va rog daca poate cineva sa ma ajute cu urmatoarea neclaritate in legatura cu vanzarea unui website.

Sunt PFA in sistem real (Cod CAEN 7311 - Activitati ale agentiilor de publicitate) si realizez venituri din vanzarea de spatiu publicitar pe un website propriu (blog).

Dupa cativa ani de activitate, m-am decis sa vand acest website (domeniu web + continut) care realizeaza veniturile si sa inchid PFA-ul.

Care este modul corect de a declara veniturile realizate in urma vanzarii acestui website si in ce venituri se incadreaza acesta tranzactie in declaratia unica, neavand un caracter de continuitate?

Multumesc!



Alte discuții în legătură

Cod caen pentru vanzare publicitate pe website Roxana Ana Cernat Roxana Ana Cernat Buna ziua! Sunt PFA si am un magazin online (4791 Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet). Pentru a vinde spatiu ... (vezi toată discuția)
Cod caen marketing afiliat davidw davidw Buna ziua, Am in plan sa devin PFA si am nevoie de parerea dumneavoastra pentru alegerea codului CAEN. Activitatea principala va fi marketing-ul afiliat ... (vezi toată discuția)
Cod caen afiliere si publicitate pe blog Pfa_pfa Pfa_pfa Ce coduri CAEN sunt necesare pentru activitatea de afiliere si pentru cea de publicitate pe online, pentru PFA/II? Activitatea va consta in compunerea unui ... (vezi toată discuția)