avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune Buna ziua Tatalui meu i a ramas un imobil ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune Buna ziua Tatalui meu i a ramas un imobil in urma ...

Succesiune
Buna ziua
Tatalui meu i a ramas un imobil in urma decesului parintilor lui, dar impreuna cu fratele lui care si el decedat.Ca urmare jumatate din imobil le revine copiiilor acestuia. Tatal meu nu poate vinde imobilul pt ca mostenitorii din partea fratelui nu rezolva problema cu procurile pt a face succesiunea.
Ce cale legala exista pt a se rezolva aceasta problema?Mostenitorii tot amana rezolvarea succesiunii si implicit vanzarea imobilului.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmen2011 , utilizator 13:05, 15 Mai 2021
Dezbaterea succesiunii in instanta civila.
Se timbreaza la valoare, adica costa ceva.
Multumesc!!

trandafir2 a scris:

Dezbaterea succesiunii in instanta civila.
Se timbreaza la valoare, adica costa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere de mostenire gavvaly gavvaly Buna ziua. Am mai multe probleme si nu stiu cum sa le rezolv si anume: - suntem 2 frati, unul e in inchisoare de ceva vreme - parintii au murit de aprox. 5 ... (vezi toată discuția)
Mostenire baderca baderca V-as ruga daca puteti sa ma lamuriti intr-o speta. Tatal meu a murit acum 2 ani iar mama mea a murit luna trecuta si a ramas o casa cu cateva hectare de ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii marinica71 marinica71 daca la dezbaterea unei mosteniri vin eu ,fretele meu si tatal meu(mama fiind decedata)pot cumpara partea tatalui meu? sau e deajuns ca sa renunte la ... (vezi toată discuția)