Casatoria la distanta se poate?
Adica eu in românia si el in tara lui. Ce acte am nevoie ca sa depun?Si ce acte va trebuii sa depuna el acolo pentru casatorie? Ca sa putem obtine certificatul de casatorie, ca apoi sa poata veni mai usor in românia!
Pentru casatorie este obligatoriu ca ambii parteneri sa fie prezenti?
Buna ziua, este necesara prezenta ambilor, casatoria este un act juridic personal si consimtamantul trebuie luat in mod direct si simultan ambilor viitori soti.
Doar divortul este posibil.de.la.distanta prin avocati.
Căsătoria nu se poate încheia on-line nici măcar în Las Vegas.
Trebuie sa stabiliți în ce tara va întâlniți și sa va căsătoriți.
Daca ar fi imposibil asa ceva, se poate discuta despre un proces si apelarea la justiție dar aceasta ar fi o discuție juridica extrem de anevoioasa din punct de vedere juridic.
Insa, in caz de imposibilitate efectiva și justificata de încheiere a căsătoriei eu nu exclud intervenția justitiei intrucat justitia a fost creata sa acopere și ceea ce nu poate prevedea legea.
S-ar intra insa pe un tărâm juridic extrem de sensibil deoarece ar depinde de legislația a doua state, fiecare cu propriile sale norme de drept.
Este bine sa mai înțelegeți și faptul ca, o căsătorie nu se încheie pentru câteva zile fiind vorba de mai multe implicații juridice și.morale.
Căsătoria se încheie pe viață.
Nu se poate casatoria pe care o doriti dvs. adica la distanta. In alta orfine de idei e mult mai bine ca ambii soti sa fie prezenti, altfel cum s-ar mai saruta?