avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! As avea și o întrebare: Locuiesc in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! As avea și o întrebare: Locuiesc in Mamaia nord ...

Buna ziua!
As avea și o întrebare:
Locuiesc in Mamaia nord și după cum prea bine de știe este o zona in plină dezvoltare.Legal până la ce data este voie sa se construiască și /sau ce lege prevede anumite restricții legate de lucru pe șantier și gălăgia creată și cui mă pot adresa?Va mulțumesc FRUMOS!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizări în scris Primarie,Inspectoratul de Stat in Constructii,Poliția Locală au un departament referitor la disciplina în construcții etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgomot de la constructia unui supermarket mihalutza2003 mihalutza2003 As dori sa stiu carui institutii din Timisoara sa ma adresez in legatura cu galagia produsa de la constructia unui supermarket intr-o zona exclusiv ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii EuCeci EuCeci Buna, am facut sesizari la politie in legatura cu programul de functionare a localului deasupra careia am ghinionul de a locui Acestia zilnic fac galagie dupa ... (vezi toată discuția)
Poti construii un gratar lipit de casele vecinilor? Alexvali Alexvali Buna ziua. Suntem trei case unite intr- un unghi. Iar a- l patru - lea vecin vrea sa isi faca un gratar in acel unghi ( colturile caselor sunt pe granita cu ... (vezi toată discuția)