avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj

Am divortat de sotul meu in 2008.In timpul casatoriei am contractat 2 credite bancare,iar dupa divort l-am dat in judecata pentru a prelua si el 1 credit.Intrebarea mea este:daca el preia 1 credit tot eu voi fi titulara contractului sa va trece pe numele lui?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 20:07, 6 Ianuarie 2010
Pentru a se modifica titularul contractului de credit este nevoie de acordul bancii...
Se va face un act aditional la contractul deja existent, dar ramane la latitudinea bancii creditoare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj neaguionelaloredana neaguionelaloredana Am divortat de sotul meu in 2008.In timpul casatoriei am contractat 2 credite bancare,iar dupa terminarea divortului lam dat in judecata pentru a prelua si el ... (vezi toată discuția)
Partaj in urma divortului elisah elisah In urma incheierii actului de partaj intre soti s-a stabilit ca sotia sa ramana cu drept de proprietate asupra apartamentului si sa preia obligatiile ce revin ... (vezi toată discuția)
Divorț. poate prelua unul dintre soți ratele la creditul imobiliar făcut în timpul căsătoriei? mariaevelina mariaevelina Buna ziua, Eu si sotul suntem in proces de divort, la ultima infatisare am convenit ca divortul sa fie prin acord. Avem un copil minor de trei ani si un ... (vezi toată discuția)