avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... romtelecom mi-au luat banii!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

romtelecom mi-au luat banii!

In urma unei facturari proaste prin luna martie, si a reclamatiei mele, am primit acasa in luna mai instiintare ca trebuie sa primesc de la Romtelecom suma de 49.33 lei. Conform contractului aceasta suma trebuia evidentiata in factura din luna iunie, dar nu a fost evidentiata nici in luna august. De fiecare data cand i-am sunat mi-au spus ca ii voi primi luna urmatoare, asa cum mi-au promis si acum ca ii voi primi in luna septembrie. Intentionez ca in cazul in care nu ii voi primi nici in luna septembrie sa ii dau in judecata. Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez si daca pot cere daune morale pentru ca nu au respectat contractul. Daca pot cere daune, cam ce suma pot pretinde. Multumesc! :-/
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 10:55, 14 August 2006
e simplu. renunta la abonament si nu plati ultima factura. Va opera compensatia legala. Vei plati doar diferenta. Inainte de a face asta trimite-le o notificare cu o luna inainte .. sa zicem .. . Daca nu se fac baieti buni .. lasa-i. Vezi ca sunt alte telefonii fixe pe piata mult mai avantajoase.

de cerut daune morale .. poti cere. Dar nu cred ca instanta iti va acorda.
ai in contract clauza de daune interese?
pentru sume care trebuie platite de catre romtelecom??
asta ar fi o noutate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract cu romtelecom catalinlungeanu catalinlungeanu Se poate renunta la serviciile Romtelecom daca s-a incheiat contract intre aceasta firma si o persoana fizica? Motivul nemultumirii este ca, in urma cu o ... (vezi toată discuția)
Facturare rdstel MURO MURO buna ziua ! am si o problema legata de rds&rcs si anume cu serviciul rdstel . 1. perioada de facturare - conform sitelui si al contractului semnat ei - rds& ... (vezi toată discuția)
Creditexpress stefanirina stefanirina Buna ziua!Am si eu o mare problema cu cei de la Credit Express...in 2011 am facut un abonament de internet mobil de la Romtelecom si ulterior am facut o cerere ... (vezi toată discuția)