avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua am cumparat un teren in fata Porții mele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua am cumparat un teren in fata Porții mele își depozitează ...

Buna ziua am cumparat un teren in fata Porții mele își depozitează vecinul din stânga (nisip lemne )pe terenul primăriei pe drumul meu de acces la teren.acolo unde depozitează este spatele casei lui. L-am rugat sa pună la el în fața Porții lui ca nu pot sa am acces la teren.aici pe spate unde depozitează lemne nisip mai are și 2 porți care intră cu calul căruț. Ce pot face cui sa ma adresez sa nu mai lase ce lasa acolo si sa între pe unde are el intrarea prin fata.in fata terenului meu este drumul comunal

Alte discuții în legătură

Ingradirea proprietatii / distrugere . croco_madness croco_madness Va salut cu respect ! Sunt detinatorul unei case de vacanta cu 2 intrari intr-o statiune din judetul Harghita , timp de 30 ani am folosit intrarea din spate ca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. În fața casei mele, dintrun sat, de la poatră ... szakacsl szakacsl Bună ziua. În fața casei mele, dintrun sat, de la poatră până la drum este o distanță de aproximativ 10 m. Terenul acesta din fata casei este ... (vezi toată discuția)
Sfat carla57 carla57 Va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme. Un vecin de-al meu parcheaza masina de peste 5 ani in fata gardului meu, pe strada dar nu in fata portilor ... (vezi toată discuția)