avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. În fața casei mele, dintrun sat, de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. În fața casei mele, dintrun sat, de la poatră ...

Bună ziua. În fața casei mele, dintrun sat, de la poatră până la drum este o distanță de aproximativ 10 m. Terenul acesta din fata casei este înprejmuit pe de oparte de proprietatea vecinului, pe cealată parte este un pârîiaș. Drumul de acces de la drum la poarta mea trece prin acest teren. Deci terenul din fața casei mele este practic închis dar totuși mereu parchează mașini, opresc căruțe cu cai care își lasă extrementele în fața porții până când căruțșii sunt la crășmă, sau unii lasă mașina nefuncțională mai mult de jumătate de an.
Ce drepturi am asupra acestui teren din fața casei, cum pot rezolva această problemă?
Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: szakacsl , utilizator 11:26, 27 Iulie 2023
Daca pe terenul respectiv parcheaza masini, carute cu cai rezulta ca este drum public
Sesizati oficial politia teritoriala
Terenul respectiv nu este drum, este un teren de la drum la casa mea peste care trece doar accesul meu la drum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare in fata casei la curte giovanni72 giovanni72 Buna ziua! Stau la curte in Predeal jud Bv. In fata curtii mele unde am aleea de acces in curte exista un teren de circa 8m lungime si 2.50 latime pe care il ... (vezi toată discuția)
Parcare - usa de la casa blocata gabim112 gabim112 Am un vecin care parcheaza masina in fata casei mele pe trotuar, chiar la poarta de intrare.I-am cerut sa nu mai parcheze, dar zice ca e domeniu public si ... (vezi toată discuția)
Interpretarea corecta a codului rutier privind blocarea cailor de acces dolion dolion Problema blocarii cailor de acces nu este inteleasa corect nici de politie; m-am convins telefonand intr-o astfel de situatie. Sa exemplific: Locuiesc la casa ... (vezi toată discuția)