avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua / Hristot a inviat. Am o mare problema in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua / Hristot a inviat. Am o mare problema in care sper ...

Buna ziua / Hristot a inviat.

Am o mare problema in care sper sa ma puteti sfatui cum sa procedez sa o scot la un capat.

Am avut o masina pe care am vandut o, contract CV etc dar fiscalul nu am putut sa il ofer pe loc ci dupa 1-2 saptamani. Ei de atunci nu reusesc sa iau legatura cu cumparatorul,(facebook, whatsapp, apel.. Nimic),am doar 2 copii dupa carte, nu mai am CV nu stiu ce am facut cu el

Aici intervine marea problema. Masina a fost implicata intr un accident din alt oras din Romania(banuiesc ca a revandut o, chiar nu stiu) si a fugit de la locul accidentului (pagubitul m-a gasit in baza de date la Politie de la ei si a facut dovada ca nu eram eu la volan) . Am luat legatura cu pagubitul si i-am explicat situatia si am discutat cu el pe tema asta.

Cum reusesc sa o radiez daca nu stiu pe unde a ajuns cumparatorul/autoturismul?

Am fiscal la ea cu 0 datorii, 2 copii dupa certificat carte etc.. Si cam atat.

Un sfat, niste pasi de urmat ar fi perfect.

Va multumesc si o zi buna in continuare.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:55, 17 Mai 2021
Nu aveți niciun martor ca ati vândut masina? De ce sunteți acuzat mai exact?
O sa fiți audiat ca martor și veți identifica cumpărătorul dacă politia va considera necesar acest lucru.
Eu asa cred ca se va proceda deoarece se vor face cercetări pentru a se afla dacă autorul accidentului rutier avea sau nu permis de conducere.
Era bine sa.fi mers la.avocat mai înainte de a vinde mașina și ati fi evitat toate acestea.
Buna seara. Deocamdata nu sunt acuzat de nimic, am cerut doar niste pasi de urmat in situatia de fata, pentru radiere.. Dat fiind si problema cu individul fugind de la locul accidentului cu autovehiculul care la ora actuala este inca pe numele meu.

Antoanela Geaman a scris:

Nu aveți niciun martor ca ati vândut masina? De ce sunteți acuzat mai exact?

Chiar nu ma asteptam sa se ajunga pana aici, data fiind situatia..

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

O sa fiți audiat ca martor și veți identifica cumpărătorul dacă politia va considera necesar acest lucru.
Eu asa cred ca se va proceda deoarece se vor face cercetări pentru a se afla dacă autorul accidentului rutier avea sau nu permis de conducere.
Era bine sa.fi mers la.avocat mai înainte de a vinde mașina și ati fi evitat toate acestea.

Daca nu exista accidentul nu se ajungea aici.
Veți putea insa rezolva cu vânzarea.
Nu cred ca politia o sa vrea sa va scoată vinovat dacă sunteți nevinovat.

Altii nu reușesc sa mai facă actul ulterior.
Dvs. va doreati sa faceți actul de vânzare și pare sa reușiți.
Ultima modificare: Luni, 17 Mai 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua la toată lumea. problema mea este următoarea: în ... Ucenicul16 Ucenicul16 Bună ziua la toată lumea. Problema mea este următoarea: în 2015 am vândut mașina personală cuiva. Am făcut act de vânzare-cumpărare, am scos-o de ... (vezi toată discuția)
Ponoase cu o masina "vanduta" dudescu dudescu Buna ziua, Ma lovesc de o problema, ma doare buzunarul :). In 2006 am vandut cu contract de vanzare cumparare o masina fara sa mai fac alte demersuri, inclusiv ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism vandut fara acte alexandra-arion alexandra-arion buna ziua, ma poate ajuta cineva in legatura cu urmatoarea problema: am vandut un autoturism in urma cu cateva luni fara acte , deoarece intelegerea initiala ... (vezi toată discuția)