Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi

Webinar Premium LIVE: Riscuri și obligații privind combaterea spălării banilor. Joi, 1 Iulie, de la ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Sinteza zilei avocatnet.ro: 10 lucruri de știut astăzi! Înscrie-te gratuit →

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vreau sa deschid un cont pe numele nepoatei - in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vreau sa deschid un cont pe numele nepoatei - in prezent minora-cu ...

vreau sa deschid un cont pe numele nepoatei - in prezent minora-cu clauza ca banii sa fie retrasi la moartea mea, Cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:43, 18 Mai 2021
cat de minora?
17 ani..
La 18 ani fata poate scoate banii. Nu puteți condiționa când să scoată banii din contul ei.
Ultima modificare: Marți, 18 Mai 2021
Dapix, utilizator
Mai bine îi donați o casă sau o garsonieră, ca banii din contul unde este ea titular nu pot fi blocați să nu-i poată scoate până muriți dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. eu și soțul meu dorim sa cumpărăm pe numele copilului ... Osmanica Osmanica Bună ziua. Eu și soțul meu dorim sa cumpărăm pe numele copilului nostru minor(6 ani), un apt. Putem sa trecem o clauza în contract prin care copilul sa ... (vezi toată discuția)
Mostenire apartament nepoata BarbuViorica BarbuViorica Am o nepoata de 2 ani ,noi bunici vream sa-i lasam apartamentul pe numele ei dar ea sa intre in posesie dupa moartea noastra.Cum trebuie sa facem ?Pot sa fac ... (vezi toată discuția)
Cum pot trece casa pe numele copiilor mei minori gabryelaalex gabryelaalex buna seara . am doi copii unul de 7 ani si unul de 6 luni , pt cel de 7 ani am hotarare incredintare minor nefiind casatorita cu tatal lui dar am cerut ... (vezi toată discuția)