avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vreau sa deschid un cont pe numele nepoatei - in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vreau sa deschid un cont pe numele nepoatei - in prezent minora-cu ...

vreau sa deschid un cont pe numele nepoatei - in prezent minora-cu clauza ca banii sa fie retrasi la moartea mea, Cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:43, 18 Mai 2021
cat de minora?
17 ani..
La 18 ani fata poate scoate banii. Nu puteți condiționa când să scoată banii din contul ei.
Ultima modificare: Marți, 18 Mai 2021
Dapix, utilizator
Mai bine îi donați o casă sau o garsonieră, ca banii din contul unde este ea titular nu pot fi blocați să nu-i poată scoate până muriți dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. eu și soțul meu dorim sa cumpărăm pe numele copilului ... Osmanica Osmanica Bună ziua. Eu și soțul meu dorim sa cumpărăm pe numele copilului nostru minor(6 ani), un apt. Putem sa trecem o clauza în contract prin care copilul sa ... (vezi toată discuția)
Mostenire apartament nepoata BarbuViorica BarbuViorica Am o nepoata de 2 ani ,noi bunici vream sa-i lasam apartamentul pe numele ei dar ea sa intre in posesie dupa moartea noastra.Cum trebuie sa facem ?Pot sa fac ... (vezi toată discuția)
Moștenire cu condiții, donatie sau..? Ppopescuion Ppopescuion Bună ziua, Suntem 3 frați, iar parintii noștri vor sa ii lase casa unei nepoate. Eu și fratele meu avem casele noastre iar sora este plecata de ... (vezi toată discuția)