Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi

Webinar Premium LIVE: Riscuri și obligații privind combaterea spălării banilor. Joi, 1 Iulie, de la ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Sinteza zilei avocatnet.ro: 10 lucruri de știut astăzi! Înscrie-te gratuit →

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara,Am mostenit un teren arabil,am obtinut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara,Am mostenit un teren arabil,am obtinut certificatul ...

Buna seara,Am mostenit un teren arabil,am obtinut certificatul de mostenitor,apoi am incheiat un contract de arenda pe o perioada de 10 ani cu o societate.Contractul de arenda a fost inregistrat la primaria in raza caruia este situat acest teren.Dupa 5 luni,ma primit o nota din parte a primariei in care imi comunica ca acel contract de arenda nu este valabil,pe tra simplul fatto ca acel teren este in arenda la o alta societate.deci,se potate anula un contract de arenda inregistrat,doar cu o simpla notificare?

Alte discuții în legătură

Contract de arenda marcelino7 marcelino7 Buna seara!...am incheiat un contract de arenda pe un teren extravilan in 2011 pe o perioada de 10 ani. Ctr este inregistrat si vizat la primarie. in 2016 ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda ??? simona.t simona.t Parintii mei au mostenit o suprafata de 2 ha teren arabil de la un unchi. Acesta a decedat in urma cu 7 luni si nu mai are mostenitori. Nu a fost dezbatuta ... (vezi toată discuția)
Arenda teren Crisant76 Crisant76 Buna seara tuturor,am moștenit un teren de la tatăl meu,am intrat in posesie,am încheiat un contract de arenda dar,cum a-mi pot recupera banii pe arenda din ... (vezi toată discuția)