avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara,Am mostenit un teren arabil,am obtinut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara,Am mostenit un teren arabil,am obtinut certificatul ...

Buna seara,Am mostenit un teren arabil,am obtinut certificatul de mostenitor,apoi am incheiat un contract de arenda pe o perioada de 10 ani cu o societate.Contractul de arenda a fost inregistrat la primaria in raza caruia este situat acest teren.Dupa 5 luni,ma primit o nota din parte a primariei in care imi comunica ca acel contract de arenda nu este valabil,pe tra simplul fatto ca acel teren este in arenda la o alta societate.deci,se potate anula un contract de arenda inregistrat,doar cu o simpla notificare?

Alte discuții în legătură

Contract de arenda marcelino7 marcelino7 Buna seara!...am incheiat un contract de arenda pe un teren extravilan in 2011 pe o perioada de 10 ani. Ctr este inregistrat si vizat la primarie. in 2016 ... (vezi toată discuția)
Arendarea unui teren marusca marusca Situatia este urmatoarea: sintem mai multi frati mostenitori ai unui teren detinut de tata. Unul dintre frati a incheiat un act sub semnatura privata cu o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am un contract de arendare teren arabil încheiat ... Valk Valk Bună ziua. Am un contract de arendare teren arabil încheiat in condițiile legii pe 10 ani. Arendatorul m-a înștiințat ulterior incheierii ... (vezi toată discuția)