avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am un contract de arendare teren arabil ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am un contract de arendare teren arabil încheiat ...

Bună ziua. Am un contract de arendare teren arabil încheiat in condițiile legii pe 10 ani. Arendatorul m-a înștiințat ulterior incheierii contractulului ca în urma unui partaj voluntar a cedat terenul unui frate si ca urmare a acestui act de partaj încheiat la notariat și remis primăriei pe raza căreia se afla terenul arendat secretarul primăriei mi-a anulat contractul de arendare invocând articolul 1819 din Codul Civil.
As vrea sa știu dacă secretarul a procedat legal când a considerat contractul nul.
Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Contract de arenda bcpi.in bcpi.in Este valabil un contract de arenda incheiat de mostenitorii unui teren arabil extravilan in situatia in care succesiunea nu era dezbatuta(fac precizarea ca ... (vezi toată discuția)
Documente de la primarie edirne edirne buna ziua, Tatal meu este intr-un proces de partaj judiciar. Tranzactia este incheiata partial, o parte din frati cedandu-i tatalui meu partea lor de ... (vezi toată discuția)
Folosirea unui teren dimitrianegru dimitrianegru buna ziua , impreuna cu alti 4 frati avem un teren la camp. Suntem in proces de partaj judiciar. Suntem doua tabere Eu cu trei frati si inca unul ... (vezi toată discuția)