avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, baiatul meu a fost retinut pe data e 27 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, baiatul meu a fost retinut pe data e 27 ianuarie ...

Buna seara, baiatul meu a fost retinut pe data e 27 ianuarie 2021, pentru falsificare monede ( euro), a recunoscut. De atunci in repetate randuri, i-a fost respinsa cererea de arest la domiciliu ( are 4 copii minori), ce credeti ca este de facut, oare avocatul nu este bun? astept sfaturi, va multumesc.
Motivul invocat este corect. Instanța va admite cererea atunci când va considera că măsura este proporțională cu fapta săvârșită și cu urmările produse.
Tinand cont ca fapta ramane aceeasi,sa inteleg ca nu va primi atest la domiciliu,dupa cele 6 luni ,il vor duce direct la petinenciar?
Este foarte greu sa se ajungă la arest la.domiciliu în astfel.de cazuri.
Despre.ce sume este vorba?
Depinde și daca a colaborat cu organul judiciar dar și de mai multe lucruri.
Argumente pertinente se pot găsi dar nu este deloc simplu.

Poate avea insa șanse la.o pedeapsa.cu suspendare dacă avocatul.va pleda foarte bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreruperea prescriptiei executarii pedepsei mai opereaza cand condamnatul a fost pus in libertate? avav avav Buna seara, dragi colegi. Am o speta tare incurcata in penal, mai exact pe prescriptia executarii pedepsei. Iata cum sta situatia: in anul 2001, se judeca si ... (vezi toată discuția)
Cale de atac extraordinara impotriva unei incheieri definitive de respingerea cererii de recuzare - admisibilitate eusaisapte eusaisapte Pot formula cale de atac extraordinara impotriva unei incheieri definitive de respingerea cererii de recuzare? Mentionez ca actiunea in care am formulat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor, sunt intr-un caz cu trafic de canabis(prins ... newlife94 newlife94 Mutare domiciliu in timpul Arestului Domiciliar buna ziua tuturor, sunt intr-un caz cu trafic de canabis(prins in flagrant cu 1kg), locuiam in jud Cluj fara ... (vezi toată discuția)