avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara! Am cumparat un spatiu comercial la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara! Am cumparat un spatiu comercial la semisolul unui ...

Buna seara! Am cumparat un spatiu comercial la semisolul unui bloc de apartamente. Vreau sa fac un laborator de cofetarie si am inceput demersurile pentru compartimentare ( spatiul este open space). Am scos certificatul de urbanism de la primarie in care mi se precizeaza ca am nevoie de niste avize printre care si acordul asociatiei de proprietari. Am luat legatura cu presedintele asociatiei si s-a facut sedinta in urma carora majoritatra locatarilor au refuzat sa-si dea acordul. Ce se poate face in aceasta situatie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: xcentrich , utilizator 13:10, 18 Mai 2021
Daca este spatiu comercial prevazut in proiectul initial al constructiei nu este necesar acordul asociatiei de proprietari
Spatiul a fost apartament si a fost transformat ulterior de proprietarul dinaintea mea. Cand l-am cumparat nu am stiut acest lucru deoarece in releveu aparea ca spatiu comercial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie subsol in punct de desfasurare a activitatii: productie cofetarie- patiserie vio_suciu2000 vio_suciu2000 Sunt proprietara unei case unifamiliale, S+P+E, intabulata, cu CF, si doresc modificarea destinatiei Subsolului (o parte din acesta, apx 80 mp din 95mp total) ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie imobil din spatiu comercial in apartament DomutaDaniel DomutaDaniel Buna ziua. Detin un spatiu comercial in orasul meu, in CF acesta este trecut ca si spatiu comercial si as dori sa-l transform in apartament. Va rog sa imi ... (vezi toată discuția)
Acte pentru trecerea unui spatiu locativ in spatiu comercial? Horeth1980 Horeth1980 La primarie mi s-au cerut tot felul de acte pentru certificat de urbanism. Daca nu aduc modificari spatiului, imi mai trebuie acest certificat?Am citi undeva ... (vezi toată discuția)