avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Execuator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Execuator

Stii cineva unde pot gasi un model de execuator? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cris_enaga , utilizator 16:48, 10 Noiembrie 2006
prin google se gaseste cel mai usor
Multumesc pentru raspuns, dar pana la urma am facut o cerere obisnuita prin care am solicitat ca in baza art.167 şi urm. din Legea 105/1992 cu privire la reglementarea raporturilor de drept internaţional privat sa-mi recunoasca sentinta X, iar in momentul de fata, cererea mi-a fost deja admisa fara nici o problema ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort -partaj cu un cetatean strain lia80 lia80 M-am casatoriat in 2005 in Marea Britanie cu un cetatean britanic, dupa care am recunoscut casatoria si in Romania-Bucuresti. Avem o casa de vacanta amindoi ... (vezi toată discuția)
Imi poate da cineva un model de cerere actoru_vlad actoru_vlad As dori un model de cerere catre Tribunal, de recunoastere a hotararii de divort data in strainatate (SUA) Ma poate ajuta cineva.. Multumesc (vezi toată discuția)
Legea aplicabila contractului international ENGFULL ENGFULL intr-un contract international se pot prevedea 2 legi aplicabile ? de exemplu pt o parte din prevederi legea unui stat , iar pentru obligatiile de plata ... (vezi toată discuția)