Buna ziua,
Va scriu în legătura cu un caz mai deosebit.
Soția mea împreuna cu fratele ei și mama soției din succesiune dupa moartea tatălui soției au moștenit un apartament. Fratelui soției i s-a platit sulta dupa partea lui stabilita de notar în certificatul de moștenitor, fapt încheiat prin CVC la notar. Intre soția mea și mama ei s-a întocmit un Contract de Întreținere cu uzufruct viager cu interdicție de înstrăinare a imobilului pentru o perioada de 10 ani. De curând am achiziționat un alt apartament și dorim sa vindem apartamentul existent. Notarul care a întocmit Contractul de Întreținere nu vrea sa intermedieze vânzarea pe motiv ca nu este moral Menționez ca noi locuim cu mama soției de 24 de ani și va locui cu noi și de acum incolo. Va rog sa-mi spuneți cum vedeți rezolvarea problemei.
Uzufruct viager
Geluti
Buna ziua, am câștigat o mașină la vârsta de 14 ani, la 19 ani părinții mei au divorțat, mama m-a pus să vând mașina că spunea ea sa nu o ceara ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager
cradu2001
Buna ziua,ma poate ajuta cineva???? Am vandut apartamentul(2 camere) propietate personala in urma cu 6 ani pentru a o ajuta pe sotia mea sa scape de o problema ... (vezi toată discuția)