avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare Magazin la poarta/container/ alimentar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare Magazin la poarta/container/ alimentar

Buna ziua.
Ce demersuri trebuie facute din punct de vedere juridic pentru deschiderea unui magazin de maruntisuri alimentare si nealimentare (sucuri, apa, cafea, inghetata, conserve) amplasat la poarta pe terenul propriu?
Ca si spatiu va fi vorba despre un container metalic minimal (eventual genul celor ambulante dar nu neaparat cu roti) amplasat in parcarea curtii.
In prezent la locatie este un santier in lucru.
(Grupul sanitar pentru personal este amenajat in cadrul constructiei in lucru si accesibil din exterior in incinta curtii)
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 18 Mai 2021
usernameg, utilizator
Cel mai recent răspuns: usernameg , utilizator 13:37, 18 Mai 2021
As aprecia un raspuns, orice fel...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor referitor la avize de functionare ioanabragaru ioanabragaru Buna ziua, as dori niste informatii referitoare la avizele necesare in cazul in care doresc deschiderea unei societati de comercializare produse alimentare. ... (vezi toată discuția)
Aprobarile necesare pentru vanzatorul ambulant mirela 20 mirela 20 Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, ... (vezi toată discuția)
Rulota gogoserie Bulairazvan Bulairazvan Buna ziua ! Numele meu este Razvan si am nevoie de ajutorul dvs. Sunt f tentat sa ma implic intr.o mica afacere daca pot sa.i spun asa... Am o idee si nu stiu ... (vezi toată discuția)