avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament

La cat timp dupa decesul unei persoane se citeste testamentul? Exista vreo modalitate de a afla daca s-a facut un astfel de document? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 16:26, 18 Mai 2021
Când se dezbate succesiunea se verifică și testamentul. Toate testamentele sau alte acte notariale care cuprind dispoziții testamentare sunt înregistrate în Registrul naţional notarial de evidenţă a liberalităţilor (RNNEL), un registru electronic ținut la nivel național.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament netrecut in registrul electronic al testamentelor !! Gelu222 Gelu222 Testament netrecut in Registrul electronic al testamentelor Buna ziua, Un testament incheiat de un notar public,in 2010. Acum,dupa decesul testatorului,am ... (vezi toată discuția)
Acte notariale marysimo marysimo Cum pot afla dacă o persoană a încheiat în decursul vieții sale vreun act notarial, testament, ori orice alt document înregistrat la un notar? (vezi toată discuția)
Posibila mostenire apartament Jixu85 Jixu85 Buna ziua, A decedat de curand bunicul meu care mi-a comunicat mai demult (sa fie mai mult de 10 ani) ca doreste sa-mi lase mostenire apartamentul sau, fara ... (vezi toată discuția)