avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent insertie invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent insertie invatamant

Buna ziua! Lucrez in invatamant si azi am sunat sa anunt ca ma voi intoarce la lucru cu data de 24 iunie, data ce se afla pe decizie. Mi s-a spus ca deoarece anul scolar se incheie pe 25 iar suplinitoarea ce e pe postul meu mai are zile de concediu nu pot sa ma intorc pana in 28. Intrebarea mea este sa accept situatia asa? Voi mai putea lua acel stimulent pentru care am si spus ca ma intorc mai repede (copilul face 2 ani in 24 septembrie). Sau un sfat unde sa sun si sa intreb. Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 18 Mai 2021
Anuta7, utilizator
Cel mai recent răspuns: Anuta7 , utilizator 17:43, 18 Mai 2021
Buna ziua,
II puteti informa ca ar trebui sa citeasca art. 25 si 26 din Ordonanta de mai jos, poate nu le cunosc..
[ link extern ]
Când împlinește copilul 2 ani?
Face 2 ani in 24 septembrie 2021
Depuneți o cerere scrisa nu telefonic, în care le comunicați revenirea la munca începând cu data de 24.06.

Angajatorul trebuie sa va pună rezoluția de acord sau nu sunt de acord.

În cazul în care nu este de acord, atunci depuneti o sesizare la Inspecția Muncii.
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil - rog lamurire! madi1983 madi1983 Buna ziua! Lucrez in invatamant, de meserie invatatoare (urmeaza sa nasc peste o luna si un pic)...daca optez pt concediu 2 ani, dar vreau sa ma intorc mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt in ccc pana in iulie 2021(opțiunea mea sa beneficiez ... Dianageorgiana2019 Dianageorgiana2019 Buna ziua! Sunt in ccc pana in iulie 2021(opțiunea mea sa beneficiez de stimulent,dar fetita implineste 2 ani in 6 sept 2021) si a tocmai am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie anamariagatea anamariagatea Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu urmatorul aspect: am nascut in februarie 2012 si am beneficiat de concediu de maternitate pana in mai ... (vezi toată discuția)