avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Intr-un bloc cu 9 apartamente proprietarii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Intr-un bloc cu 9 apartamente proprietarii doresc ...

Buna ziua. Intr-un bloc cu 9 apartamente proprietarii doresc instalarea unei camere de supraveghere la întrarea în imobil pentru protecția proprietății.
Dacă unul nu este de acord,ce se poate face?
Multumesc,cu stima
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 14:19, 18 Mai 2021
Ii ca dreacu in romanica. Daca faci - de ce faci, daca nu faci - evident, de ce nu faci...
Totdeauna se va gasi un nene (il cheama Gica contra, de profesie - prost) care i se pare lui ca o camera de supraveghere ii aduce prejudicii - dar stii pana cand? Pana cand mama lui, nevasta lui, ori copilul lui o sa fie violati/e pe casa scarii, in lift sau mai stiu eu pe unde. Ei, atunci o sa vina fuguta sa-si de-a semnatura de acord pentru montarea acelei camere.
Ce sfaturi pot eu sa va dau:
1. Deschideti lincul urmator [ link extern ] ;
2. Discutati cu cei interesati subiectele, apoi cautati o firma autorizata si montati/va un sistem, nu o camera, un sistem de cel putin 3-4 camere de supraveghere, montati DVR-ul undeva in siguranta. Puneti sistemul in functiune - fara monitor. Daca se intampla ceva, anuntati 'organu" care este abilitat sa se uite pe inregistrari si va poate ajuta in solutionarea problemei.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cost estimativ sistem video asociatie proprietari cyan cyan 1. Care ar fi costurile estimative pentru achizitionarea si instalarea unui sistem de supraveghere video compus din 4 camere pentru supravegherea spatiilor ... (vezi toată discuția)
Camere video în lift și stocare imagini în telefonul administratorului: cât de legale sunt aceste acțiuni? Lucian66677 Lucian66677 Buna ziua În blocul logodnica mare sunt instalate camere video la intrări si in lift Cand am fost sa plătesc întreținerea administratorul mi a atras ... (vezi toată discuția)
Montaj camere de supraveghere la bloc. MihaiGherasim MihaiGherasim Buna ziua. Am nevoie de un sfat. Locuiesc intr-un bloc cu 4 scari, 10 apartamente pe scara, in ultima scara a blocului (forma de L). Nu avem asociatie de ... (vezi toată discuția)